JEG VAR TIL EVENTMESSE I DAG

1 ÅR I DAG + EN RABATKODE TIL LÆKRE URE

uncle-jack-watch1

I læste rigtigt. I dag er nemlig 1 år siden, at jeg oprettede bloggen og lavede mit første indlæg. Ret vildt. Det føltes seriøst som for 3 måneder siden, kun. Jeg synes, at det er lidt mærkeligt, at jeg allerede har haft bloggen i 1 år. Men det har været sjovt, og jeg elsker det. Jeg har været til nogle stykker events, gennem det her blogger-år. Og jeg elsker det. Jeg elsker at blive inviteret til sjove og fede events. Jeg er 100% sikker på, at der nok skal komme mange flere år inden for blogverdenen for mig. Det glæder mig, at dele mit liv med Jer der læser med. Og tusinde tak for, at I overhovedet gider at følge med. Jeg bliver så glad for Jeres kommentarer, og bare det at se, at der er nogle der gider at læse min blog. Det gør mig glad. Og giver mig endnu mere lyst til at skrive indlæg. Hver evig eneste dag. TAK FOR DET!

I denne forbindelse har jeg også en rigtig lækker rabatkode til Jer. Med koden ‘SB15’ kan I få 15% rabat på alle produkter, hos ditur.dk. Deres ure er så lækre og rigtig flotte. En perfekt gave til veninden, eller bare en selvforkælelsesgave! God shoppelyst

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR TIL EVENTMESSE I DAG