A trip to Sweden

10 ting jeg vil lave i april

portraet-billedeJeg ved desværre godt, at dette indlæg udkommer lidt for sent, da vi er gået i gang med april måned allerede. Men bedre sent end aldrig, right? Kommenter gerne hvad du vil lave i april! Her kommer det jeg gerne vil nå:

1. Tage en hyggetur til Sverige med min veninde og min mor. En ‘shoppedag’ trænger man til en gang imellem. Og at hygge sig. Med god mad.

2. Få lavet en tatovering. Noget jeg aldrig havde troet, at jeg skulle få lavet. Men jeg er faktisk ret tilfreds med den – den er lille og simpel! Hvis I er hurtige kan I stadig nå at se den på min Instagram Story.

3. Rydde ud i min garderobe, så jeg kommer af med alt vintertøjet; de store striktrøjer & alt overtøjet.

4. Hænger lidt sammen med den foroven. Nemlig købe nyt tøj nu hvor det er blevet forår og snart bliver sommer. Regner med godt vejr!

5. Gå rundt til de forskellige pr-bueauer med min veninde Trine, da der vil være en masse pressedage. Elsker at kigge på de nye nyheder!

6. Nyde naturen og den friske forårsduft. Og det gode vejr (forhåbentligt).

7. Se Shadowhunters færdig, som er en serie jeg begyndte på sidste måned. Men hvad skal jeg så begynde på efter? Kom gerne med gode serie-forslag!

8. Få købt et godt objektiv til mit kamera. Jeg vil nemlig gerne gøre lidt mere ud af mine billeder og outfit-billeder, så jeg venter lidt på at jeg får mine penge tilbage i skat!

9. Kunne godt tænke mig at prøve at lave ‘one pot pasta’ som er en nem pastaret, hvor man kaster alle ingredienserne i på samme tid, og det er altså nemt. Lige nu sidder jeg og ruller alle billederne igennem på Pinterest, årh det ser lækkert ud!

10. Se tennis-kamp med Caroline Wozniacki – jeg glæder mig helt vildt! Jeg har kun set en basketball-kamp da jeg var i USA, så det bliver fedt også at kunne se en tenniskamp. Hun spiller i Parken mod Serena William’s søster! Nok højdepunktet i denne måned!

Skal I noget spændende i denne måned?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A trip to Sweden