Enkle julefrokost-kjoler og rabatkode

10 ting jeg vil lave i december

skaermbillede-2017-12-01-kl-19-07-25

Okay, jeg er helt vildt excited over december måned. Det er jeg sikkert ikke den eneste der er, men jeg havde lige lyst til at dele nogle af de ting jeg gerne vil nå i denne måned med jer. Så her kommer de:

  1. Pynte hele hytten op samt pynte juletræet med min familie. Vi plejer at gøre det i slutningen af november, men det har vi ikke nået endnu. Så det sker nok her i weekenden.
  2. Lave en masse fede (julede)-indlæg til Jer. Så hit me up, hvis der er et specielt indlæg I gerne vil have jeg skal lave. Så skriv det i kommentarfeltet! OBS: Der kommer snart en julegave-guide, så hold gerne bloggen opdateret.
  3. Tage i Tivoli (igen). Jeg var i Tivoli i torsdags med min familie, men jeg vil så gerne derind igen. Der er simpelthen pyntet SÅ flot op her til jul.
  4. Se min yndlings film ELF, og en masse andre julefilm. Jeg ELSKER julefilm, især fordi man kommer i et rigtigt godt mood og julehumør.
  5. Spise en masse lækker julemad og julegodter. Intet skal holde mig tilbage denne måned.
  6. Bage julekager, og hvad jeg nu ellers lige kan finde på. Jeg bager nærmest aldrig, men lige nu har jeg lyst til at bage små julekager.
  7. Købe julegaver, jeg vil prøve at købe dem så tidligt som muligt, så man ikke skal stresse sidst i december sammen med alle andre.
  8. Tænde mit hyggelige lys, som dufter af kanelsnegl. Jeg føler duften er lidt julet, og så elsker jeg lys!
  9. Putte under tæppet med en varm kakao med skumfiduser. Det er en tradition hver december måned, det er nemlig helt vildt hyggeligt.
  10. Følge med i en julekalender på tv, så er det nemlig rigtig jul!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkle julefrokost-kjoler og rabatkode