Mad for fattigrøve (mad for 250 kr. om ugen) + sparetips!

10 ting jeg vil lave i september

1. Rydde op i min garderobe og sælge ud af det jeg enten ikke vil få brugt eller kan passe mere. Hold øje med min Zadaa profil, jeg har allerede sat en smule til salg, og der kommer mere op senere i dag!

2. Blive færdig med Suits som jeg er i gang med at se (hvis jeg kan), jeg mangler 2 sæsoner, men mon ikke jeg snildt kan få den set i løbet af denne måned? Hvilken serie skal jeg begynde på bagefter så?

3. Jeg har et par events jeg skal til, og det er simpelthen noget af det hyggeligste. Elsker at være social, mingle med folk og spise alt den lækre mad.

4. Hygge op på mit værelse, nu hvor det er efterår. Med duftlys, lyskæder og bare generel få efterårsstemningen ind på mit værelse.

5. Læse en masse. For mig er efterår = at læse. Det er så hyggeligt, og lige nu er jeg i gang med en bog der hedder ‘Wanderful – The modern bohemian guide to traveling in style’. Den er fantastisk!

6. Få shoppet en lille bitte smule, så min garderobe bliver efterårs-agtig. Det indebære en masse striktrøjer, jakker, varme sokker, osv.

7. Føler lidt jeg er gået i stå mht. idéer til blogindlæg, så jeg har tænkt mig at skrive en liste med blogindlæg, jeg kan lave – kom meget gerne med forslag, hvis der er noget særligt I gerne vil se.

8. Det er lang tid siden jeg sidst har været ude og spise brunch, så det kunne jeg godt tænke mig. Måske på Mad & Kaffe? det er jo mit yndlings brunch-sted.

9. Få lavet mig en efterårs-playliste på Spotify. Er jeg den eneste der laver de hersens playlister efter hvilken årstid vi er i? Det gør mig glad.

10. Drikke en masse varm kakao nu da vejret er lidt nederen, og begynder at blive køligere. Elsker det, især med flødeskum og chokoladesauce på toppen!

Læs også: En billig og pæn jakke som går til alt og lidt om min dag i går

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad for fattigrøve (mad for 250 kr. om ugen) + sparetips!