Nude & grey

12 Fashion coffee table books

Jeg har altid haft en stor interesse for indretning og fashion, og det går nogengange hånd i hånd. Også i dette tilfælde. Jeg har set en del af disse ‘coffee table books’, på diverse blogs og hos instagrammere. Coffee table books, er jo bøger som man ligger fremme, så det er en del af indretningen. Jeg har selv gjort det en del år, og jeg synes det giver et rigtigt pænt twist til indretningen. Især hvis man stabler flere bøger oven på hinanden. Man kan jo gøre det på mange forskellige måder.

Læs også: Inspiration til indretning

Nåmen, jeg har altså fundet 12 rigtig pæne og fashionable bøger, som man sagtens kan have liggende som interiør i stuen, eller på værelset. Jeg har selv ‘How to be Parisian wherever you are’, og ‘How to be an overnight success’, som jeg altid har liggende fremme. Den næste jeg skal have må være nr. 9 ‘All in good taste’ skrevet af Kate Spade! Hvad synes I om denne trend?

screen-shot-2018-03-12-at-11-05-271. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

screen-shot-2018-03-12-at-11-30-047. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude & grey