Luxury wishes

12 pæne maxikjoler jeg godt gad eje

Ej, jeg har virkelig været på udkig efter pæne maxikjoler her på det sidste, ikke fordi jeg specielt mangler tøj i garderoben, men jeg synes bare det ville pynte rigtig fint til min garderobe med et par lange maxikjoler. Så jeg har været en del på jagt rundt omkring på nettet, og har derfor fundet mine 12 allermest yndlings af slagsen. Jeg gad især godt at eje leopard kjolen, den blå- og røde velvet-kjole, og også lige den sorte nr. 4. De fleste er super prisvenlige, og jeg kunne derfor godt finde på at klikke en del af dem hjem. Hvad synes I?

By the way, så har jeg fødselsdag i morgen, argh 22 år! Jeg har ikke helt fundet ud af hvor vi skal spise endnu, så hvis I har nogle gode steder inde i København I kan anbefale, modtager jeg dem meget gerne med kyshånd!

maxi-kjoler-1 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

maxi-dresses-25. HER 6. HER  7. HER 8. HER 

maxikjoler-39. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxury wishes