3 JULEFILM MAN SKAL SE

13 SPØRGSMÅL

insta-pic

Hvornår vågnede du i morges?
Ved 7-tiden, da jeg vågnede ved at min søster skulle i skole. Men lagde mig til at sove igen, og vågnede så igen ved 8-tiden.

Hvad har du mest af i dit skab?
Kjoler, t-shirts og striktrøjer. Og helt vildt meget nattøj. Lidt af hvert, hihi. 

Hvad mangler du i dit skab?
Nogle flere par bukser kunne være rart, eller buksedragter, ååårh dem har jeg en kærlighed for.

Hvilke slags sko har du flest af?
Jeg har flest chelsea sko. De kan seriøst gå til alt slags tøj, jeg har dem både i sorte og brune. Og ellers bare generelt en del sommersko. Jeg har altid svært ved at finde sko til vinteren, hader det. 

Er der noget du aldrig spiser?
Ost. Er ikke specielt glad for ost – undtagen pizzaost, og toastost, og den slags. Er heller ikke glad for alt slags dressing.

Hvad er det sidste du har købt?
En sodavand (Faxe Kondi) fra Tiger, og en Træstamme fra bageren. Hver gang min mor og jeg er ude og handle køber vi altid en træstamme eller studenterbrød. Det smager så godt jo. Og så var jeg lidt tørstig.

Hvis du kun må anbefale ét skønhedsprodukt, hvad skulle det så være?
Benefit’s concealer ‘fake up’, det er seriøst den bedste concealer jeg har ejet. Den er fantastisk. Jeg køber den igen og igen, i 01 light.

Bider du negle?
Nej heldigvis ikke. Det er jeg stoppet med. Der var en periode for nogle år tilbage, hvor jeg nærmest altid bed mine negle. Det så så grimt ud. Nu er jeg heldigvis blevet god til, at file dem og lakere dem med neglelak.

Hvor mange søskende har du?
1. Min søster (16 år).

Hvordan var du som teenager?
Jeg havde en periode hvor jeg kunne være rimelig strid overfor mine forældre. Gudskelov for det, var det en hurtigt overstående fase. Nogle gange havde jeg en smule ondt af mine forældre. Men lad os nu være helt ærlige, hvem går ikke igennem disse teenage-perioder? Haha.    

Hund vs. kat?
Jeg kan ikke vælge. Jeg er helt vild med hunde, men også med katte. Vi skal selv have 2 katte meget snart, hos min mor. Det glæder jeg mig til.

Taler du meget i telefon?
Jeg gjorde meget i mine teenage-år, sammen med mine veninder. Jeg gør dog stadigvæk engang i mellem, men ikke lige så meget. Nu er det mest på sms eller messenger, man snakker. Selvom jeg dog savner en smule, at snakke i telefon. Det er så hyggeligt.

Hvad forestiller dit seneste Instagram-billede?
3 polaroid billeder, jeg har taget for nylig. Jeg er nemlig begyndt at bruge mit Instax Mini 8, lidt oftere. Fordi jeg har besluttet mig for, at gemme mine minder i en scrapbog. Jeg elsker at være kreativ, så nu skulle det ske. Se mit seneste instabillede på @simonekronborg, eller kig på nedenstående billede.  

Sejt, hvis I kom igennem det hele! Stil endelig spørgsmål, hvis I brænder inde med nogle!

img_8739

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 JULEFILM MAN SKAL SE