3 styles fra NA-KD (og rabatkode)

14 vidunderlige accessories

Jeg har surfet lidt rundt på nettet for, at finde nogle gode accessories til foråret. Jeg er selv ellevild med de blå sko, fordi de er lidt anderledes. Et sejt cover til telefonen er også et must. Jeg matcher altid mit cover efter outfit, vejret og så videre. Så jeg har tonsvis af forskellige slags, og jeg elsker udvalget. Tag evt. et kig på Ideal of Sweden, da de har nogle virkelig fine, og samtidig super holdbare covers (og andre accessories). Brug min kode ID20-ZE729, som giver 20% rabat, mener jeg. Et par klassiske øreringe (især de lange, nr. 6) er også noget jeg altid står og mangler – måske jeg burde købe dem? 🙂

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER 11/ HER 12/ HER 13/ HER 14/ HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 styles fra NA-KD (og rabatkode)