Loving leopard

18 prisvenlige sommer(forårs)-kjoler

Jeg som troede, at det dejlige sommervejr var begyndt at komme til Danmark. Okay, det er ikke super dårligt vejr, men det blæser en del, i hvert fald hvor jeg befinder mig, og er koldt. Lige nu sidder jeg med joggingbukser på samt en kæmpe trøje. Men jeg tænker alligevel, at vi godt kan drømme os til de varmere dage, med dette indlæg omhandlende kjoler. Jeg har nemlig været på udkig efter kjoler til sommer, men som også sagtens kan bruges nu, og så er de jo prisvenlige! Nr. 5 skriger mit navn kan jeg høre, amen den er sindsygt smuk med den der gule farve! Glæder I jer ikke bare til sommer og bare ben?

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER 11/ HER 12/ HER

13/ HER 14/ HER 15/ HER 16/ Her 17/ HER 18/ HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loving leopard