10 ting jeg vil lave i september

20 film alle bør se

Som I sikkert ved elsker jeg at se film og serier. Hvis jeg skulle vælge, kan jeg allerbedst lide at se serier, men nogle gange er jeg bare ikke i humør til det, og så er det bedre med en hyggelig film. Jeg har samlet nogle af mine allermest yndlings-film nedenfor, som jeg synes man skal se. Der er både romantiske, komedier og drama-film, så lidt til enhver smag. Skriv gerne nede i kommentarfeltet hvis du føler der er en specielt film der mangler på listen! 

Romantik:
– To all the boys I’ve loved before
– Crazy, stupid, love
– That awkward moment
– Dear John
– The Meddler
– Me before you
– The fault in our stars
– Grease
– Pitch perfect

Komedie:
– The kissing booth
– #Realityhigh
– Farther of the year
– The wolf of wall street
– Monte carlo

Drama:
– Charlie St. Cloud
– Wild child
– The lucky one
– Safe heaven
– La la land
– Inception

Læs også: 3 halloween film på netflix jeg vil anbefale

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i september