Look fantastic beauty box october 2017 review⎪indulge me edition

3 FAVOURITE SPOTS TO EAT IN COPENHAGEN

Okay, her sidder jeg igen og får lyst til at lave et rigtigt dejligt mad-indlæg. Jeg er vidst ved at være det man godt kan kalde for en ‘mad-alkoholiker’. Det der med at prøve nye restauranter og caféer er lige mig. Jeg elsker mad. God mad. Nyt mad. Så hvis der er et sted der skal prøves af, så kalder I bare på mig. Jeg kommer gerne! Jeg har derfor samlet 3 ret gode spisesteder i København hvis jeg selv skal sige det. Det tænkte jeg ville være meget fedt at udgive inden jeg skal til The Body Shop event senere. Jeg overvejer også at lave en spiseguide til steder i Kbh, ville det være noget? Nyd det

06ea7526-58a2-4d02-9e75-2d8ebc1c3b71Cafe Vivaldi
Det her sted besøgte jeg faktisk så sent som i går. Normalt plejer jeg bare at tage til denne café med en veninde for at få en god kop kaffe og hygge. Men denne gang prøvede jeg deres kyllinge wok, og O M G hvor var den lækker! Det er en smule pinligt at sige, men jeg fik ikke engang spist halvdelen op, på grund af det mættede ekstremt meget. Og så var klokken altså kun 10.30 ca. Men det var godt!

Adresse: Axeltorv 1, 1609 København V

Læs også: Bedste brunch sted

img_2876Barburrito
For at være ærlig, tænkte jeg første gang ‘hvad er dette dog for et sted’, da jeg satte mine fødder i Barburrito. Men jeg må indrømme, at det nu er et af mine yndlingssteder at spise. Det er SÅ mega lækkert, og jeg elsker at det er disse små burittos man får. Der er vidst 2 for noget. Jeg kunne komme her hver dag, hvis det skulle være. Min yndlings var nok den med crispy reje, den var smaddergod!

Adresse: Skindergade 36, 1159 København K

Læs også: Copenhagen tip: Wulff og konstali

img_1880The Union Kitchen
Lækkert sted og god betjening. Jeg kunne sagtens komme her igen, og hvis man er rigtigt heldig kan det være man kan nå at få et bord udenfor, så man kan tage de der ‘blogger’-billeder. Næste gang satser jeg stærkt på at hapse et af bordene udenfor i hvert fald, hæhæ. Og så elsker jeg kaffen. Denne gang fik jeg en kanin (a.k.a. playboy) i kaffen. Hvad mon bliver det næste?

Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K

Læs også: Sushi in my mouth (lækkert sushi sted i kbh)

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Mmh, det ser virkelig lækkert ud. Jeg har gemt din guide til næste gang jeg skal til København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, sikke nogle lækre tips! Jeg har selv lidt af en forkærlighed for tacos som hos Barburrito, og jeg prøver ihærdigt på at finde et godt sted her i Amsterdam, så jeg ikke bliver nødt til at vente helt til min næste tur til Danmark, før jeg kan sætte tænderne i en omgang tacos 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det lækkert ud det hele! Jeg har selv overvejet at prøve Barburrito før, men har aldrig fået gjort det. Men nu tror jeg altså snart det skal være 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det altid rart med favoritter, og dejligt du skriver om dem, så ved man hvor man skal søge hen når man kommer til København <3

  Har skrevet to nye indlæg i dag, og på et af dem har jeg brug for DIN hjælp, til at vælge rigtig eller slet ikke vælge noget.

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jillchristinablog.dk

  Union Kitchen er klart min farvorit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look fantastic beauty box october 2017 review⎪indulge me edition