6 cozy sweaters

3 Halloween film på netflix jeg vil anbefale

Om 5 dage er det altså allerede halloween. Det betyder gys, vampyr slik, uhyggelige film og uhygge. For at komme i det rette ‘halloween-mood’, skal man altså se film (som måske skræmmer én). Jeg elsker de her tider på året, hvor man rigtigt kan komme i stemning, om det så er Halloween, jul, osv. Og der er altså utallige af uhyggelige og skræmmende halloween film på Netflix. Men pas på, for du kan stadig blive skræmt af titlerne nedenfor:

hush-2016Hush (2016)
Jeg så denne her film for et par dage siden, og må sige at den er ret skræmmende. Den handler om en kvinde som både er døv og stum, og som bliver terroriseret af en maskeret mand. Der bliver ikke snakket voldsomt meget, så man skal holde øjnene på skærmen for at følge godt med. Hvis I er alene hjemme, vil jeg ikke råde jer til at se den.

it-followsIt Follows (2014)
En smuk men samtidig forfærdelig film. 19-årige Jay møder en fyr, hvorefter hun får at vide, at han har smittet hende med en forbandelse. Hun skal selv overføre forbandelsen til en anden, for at komme af med den selv. Hun prøver at gøre alt for at overleve, og får heldigvis hjælp fra sine venner. Den er go!

the-babadook-image-1The Babadook (2014)
En mor og hendes søn bliver besat af en uhyggelig bogeyman fra en børebog. Det er en klassisk gyser om skeletter og monstre under sengen. Nok en af mine yndlings gyser film, og selve overskriften på filmen lyder ret skræmmende.

Skriv gerne en kommentar med Jeres yndlingsfilm!

3 kommentarer

 • Jeg elsker gyserfilm! Hvis jeg kunne – så jeg dem hele tiden 😂
  The Orphan er klart at anbefale – og ellers generelt tænkefilm er højt på listen! Madhouse kan anbefales 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn inspiration til i aften, hvor jeg holder halloween med filmhygge, snacks og cocktails!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jillchristinablog.dk

  Tak for tips det kan være jeg skal se dem i løbet af weekenden…. altså hvis jeg tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 cozy sweaters