BLACK FRIDAY DEALS HOS LOOK FANTASTIC

3 JULEFILM MAN SKAL SE

Julen er den smukkeste tid på året, synes jeg selv. Jeg nyder de mørke aftener, med en kop varm kakao + et dejligt varmt tæppe, i sengen, med en god julefilm. Der er intet bedre. Og især når det er sammen med familien.

Her kommer 3 af mine yndlings-julefilm: 3-julefilm
The Holiday: Til romantikerne. En meget sød film. To kvinder bytter hjem i hvert deres land, og møder begge en lokal fyr og bliver forelskede. Jeg elsker romantik, og skal nu helt sikkert se denne film i aften. Åååårh, hvor jeg elsker den.

Elf: En af mine absolutte yndlings julefilm, som jeg kan se igen og igen og igen. Buddy vokser op på Nordpolen og tror han er en alf, men er i virkeligheden et menneske. Han kommer til menneske-verdenen igen, for at prøve at finde sin “rigtige” far. Og så sker der alle mulige sjove ting, som jeg ikke vil afsløre. Det er nemlig en helt vild grineren film, og så er Will Ferrell jo også helt fantastisk.

Love Actually: Endnu en romantisk julefilm. Dem kan man aldrig få nok af, vel? Hæhæ. Denne film har de virkelig formået at lave godt. Man følger nemlig 8 forskellige par, der hver dealer med deres kærlighedsliv. Man følger dem i løbet af en meget hektisk måned før jul. Men hold tungen lige i munden. Der er jo ligesom 8 par.

Kom endelig med forslag til andre gode julefilm!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY DEALS HOS LOOK FANTASTIC