3 styles fra NA-KD (og rabatkode)

Jeg kan glædeligt fortælle at jeg har indgået endnu et samarbejde med tøjbrandet NA-KD, og det er jeg så glad for. Det er længe siden at jeg sidst samarbejdede med dem, og jeg elsker simpelthen alt inde på deres hjemmeside. De har alt fra nutidens trend, og det er jeg kæmpe fan af! I forbindelse med samarbejdet har jeg modtaget nedenstående 3 lækre styles, som jeg faktisk ikke har kunnet lade være lige siden jeg modtog dem. Jeg har haft mindst én af tingene på hver dag – men sådan er det jo altid med lækkert nyt tøj! Jeg er som sagt ved at genopbygge en basis garderobe, så derfor følte jeg især at de sorte bukser og den hvide skjorte er et must-have. Den hvide skjorte har ballon-ærmer, hvilket jeg synes er så pænt!

Udover disse 3 styles, surfede jeg lidt på deres hjemmeside, og blev nødt til at eje dette bælte – så det er på vej hjem til mig nu, er det ikke pænt?

Rabatkode
Jeg har selvfølgelig som altid også en rabatkode ‘Simonekronborg15’ som I meget gerne må bruge, den giver 15% rabat på NA-KD (og udløber om et døgns tid). Lad mig endelig vide hvad I bestiller!

Beige bluse 229 kr // Bukser 379 kr // Hvid skjorte 229 kr

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mood board