4 forårs-musthaves til garderoben

Hej piger, jeg håber at I allesammen har en god fredag (indtil videre). Jeg har SÅ meget lyst til at shoppe en masse nyt til min forårs-garderobe, og skifte hele min vintergarderobe ud. Og jeg er rigtigt kommet i forårs-mode. Så i dag vil jeg gerne dele 4 forårs-musthaves til din garderobe. Det her er items som jeg personligt synes man bliver nødt til at eje her til forår, og til sommer for den sags skyld. Mange af tingene kan blive stylet på mange forskellige måder hvilket er en bonus. Håber I kan lide det!

T-SHIRTS
T-shirts er et forårs-must. Når det bliver en lille smule varmere her i København kommer jeg til at bo i t-shirts, da de er super nemme at tage på og man kan style dem på 1.000 måder. Både lidt mere fint men også helt afslappet. Jeg er ret vild med den hvor der står ‘Baywatch’.

screen-shot-2018-03-23-at-00-33-201/ HER 2/ HER 3/ HER 4/HER

DENIM
Denim er så mega populært og især ‘denim on denim’-trenden. Og jeg kan meget godt lide det. Men jeg er nu ret sikker på, at mit næste køb skal være en denim nederdel, det ser bare cool ud. Og se lige den top, omg..

screen-shot-2018-03-23-at-09-01-221/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

Midi kjoler
Der er noget meget feminint og klassisk over sådan en fin midi kjole, derfor er det et must til foråret. Nu når forår er her, kommer der en masse events og arrangementer, så lige nu leder jeg selv efter en sød midi kjole, og faktisk er jeg faldet ret meget for den grønne!

screen-shot-2018-03-23-at-09-46-221/ HER 2/ HER 3/ HER

LETTE JAKKER
Jeg glæder mig uhyggeligt meget til at kunne gå i lette jakker, i stedet for de store vinterjakker. De her jakker er nogle af mine yndlings items om foråret, og man kan style dem med alt. Det ser så klassisk og fedt ud, synes jeg. Nr. 1 har jeg kigget på ret længe!

screen-shot-2018-03-23-at-10-10-171/ HER 2/ HER 3/ HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

  • Jeg er også kommet så meget i forårs-mode.
    Det er nogle rigtig gode ting, du har fundet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard