VEET EVENT

5 GRUNDE TIL AT SE SKAM

skamMåske I har opdaget at jeg ikke har været til tasterne på det seneste. Og det er der også en meget god grund til, synes jeg selv. Nemlig SKAM. Jeg er blevet helt opslugt af den norske serie, ligesom så mange andre unge. Jeg har siddet de sidste 3 dage og binge watchet serien. Og den er fantastisk. Man følger en gruppe gymnasie-piger, og deres liv. Alt fra kærester til skænderier til mobning og studielivet. Derfor kommer der her 5 grunde til at I skal se den:

1. Du kan relatere til pigerne
Hvis du går på gymnasiet nu eller har gjort, er jeg sikker på at du nogle gange oplever det samme som disse piger. Den er nemlig helt vildt realistisk. Og berører rigtig mange relevante emner, såsom; venskab, kærlighed, sex, jalousi, kropsidealer og homoseksualitet.

2. Man bliver taget tilbage til gymnasietiden
Ihhhh, hvor jeg dog savner gymnasietiden. Det gør jeg virkelig. Ikke så meget lektier og afleveringer, men mere det sociale og alle ens venner. Det var jævla dritkult.

3. Man får lyst til at flytte til Norge
Man bliver helt opslugt af det norske sprog, og så er det ikke engang særligt svært at forstå. 

4. Der er 3 sæsoner
Jeg håber der kommer en 4’er. Men i hvert fald er der 3 sæsoner, hvilket er så godt! Jeg synes ofte at serier med 7 eller 8 sæsoner, bliver for meget. Og én sæson ville blive alt for lidt, haha. Men i hvert fald afsnittene er meget korte, omkring 30 minutter hver. Så man får hurtigt set sæsonerne på få dage.

5. Fordi den bare er dritkul!
Så god, se den!

I kan se serien HER, men husk at tage undertekster på, så bliver det nemlig meget lettere at forstå. Og til de ord I ikke forstår, er der blevet lavet en ordbog lige HER, som hjælper med at forstå de norske ord man ikke lige kan gætte hvad betyder.

Jeg håber at I nyder jeres fredag, jeg vil hoppe i noget tøj nu, og tage en tur til Magasin, og se om jeg kan finde mig en jakke!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEET EVENT