LYSERØDE LÆKKERIER

5 GRUNDE TIL JEG GLÆDER MIG TIL SOMMER

pa%cc%8a-stranden-laver-et-hjerte

1. Sol, sol og sol. Forhåbentligt får vi masser af sol, og varme. Det er ingen sommer uden en lækker dag på stranden, eller et godt spil Kongespil i haven. Så jeg krydser alt jeg kan, for at vi får mange sommerrige sommer aftener.

2. Kjole + shorts-vejr. Amen, jeg eeeeeeelsker at gå i søde kjoler, eller shorts om sommeren, og få en lækker tan. Det er lidt en underkategori til den foroven. Sol og sommertøj hænger sammen. Der er ikke mere at sige til den. Vi krydser.

3. Frisk frugt. Jordbær, brombær, hindbær, vandmelon, ananas og jeg kunne blive ved. Listen er lang. Jeg er en sucker for frugt om sommeren. Det er nærmest det eneste jeg spiser, når vejret er godt, og solen skinner. Jeg kan simpelthen ikke spise varm mad, når jeg har det varmt. Hvis det giver mening. Så sommerfrugter er min redning. Tak for det!

4. Rejse. At rejse om sommeren, er nok et must. Jeg keder mig i hvert fald hvis jeg skal være hjemme. Jeg vil gerne ud og opleve noget. Men vi er lige flyttet, så for os bliver det nok ikke den helt store rejse. Men bare det at komme lidt væk, gør mig glad. Om det så bare er i sommerhus, eller til Sverige. Nu må vi se.

5. Afslapning og familie hygge. Det er dejligt både, at bruge tid med sin familie og venner, men samtidig også en smule afslapning. Det er rigtig vigtigt at huske, at slappe af en gang i mellem. Og det kan man ret godt få brug for. Masser af afslapning på stranden med en hyggelig bog, er skønt!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØDE LÆKKERIER