Orange wall and black dress

5 skønne lyserøde kjoler

Min kjole er fra Na-kd, men jeg kunne desværre ikke finde den derinde, så jeg har fundet 2 der ligner! Her og her! Er den ikke smuk?

I sidste uge var jeg ude og skyde disse billeder af min skønne lyserøde kjole, sammen med Nikoline. Det var så varmt, og lummert i vejret, at man næsten ikke kunne holde det ud, og nu er det som om, at det gode vejr er ved at forsvinde. Man bliver bare aldrig helt tilfreds med vejrsituationen, hva? haha.

I aften skal jeg være sammen med min gode veninde Hajal og bare hygge. Og så er jeg forresten (om ét afsnit) færdig med den sidste sæson af Orange is the new black, så hvad skal jeg nu begynde at se? Kom gerne med forslag! I mellemtiden fandt jeg disse fine (og meget) lyserøde kjoler! Nr. 1 er jeg ret vild med, og den måtte gerne komme med mig hjem!

1. (reklame link) Slå om kjole 2. Ballon ærmet midi kjole  3. Lang frynset kjole 4. (reklame link) Velour kjole 5. Langærmet kjole

 

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange wall and black dress