Major gucci crush

5 ting du skal gøre efter udgivelsen af dit blogindlæg

Noget af indlægget indeholder reklame – gave fra Bomo.dk

hyggebordKorrektur-læsning: Dette er noget jeg automatisk gør efter hver eneste post. Noget alle bloggere skulle gøre. Jeg finder næsten altid én eller flere fejl, som jeg hurtigt retter op på. Selvfølgelig kan der forekomme en smutter et par gange. Men hvis jeg begynder at læse et blog post og der er en masse korrektur-fejl, og ingen kommaer eller punktummer, så klikker jeg hurtigt væk igen. Så det har altså stor betydning! Så tag din tid og læs indlægget før du udgiver det. Hvis du nogensinde finder en stavefejl eller hvad det måtte være i mit indlæg, så endelig lad mig vide det i kommentarfeltet.

Facebook & Twitter: Del, del og del dit fine, nye indlæg! Nøglen til at få flere (nye) læsere til bloggen + at få spredt ordet omkring dit nye indlæg er helt klart, at få delt det på dine sociale medier, bl.a. Facebook og Twitter. Hvis du ikke gør dette efter dine indlæg er postet, kan du risikere at din trafik ikke bliver særligt stor. Endelig del på andre sociale medier hvis du har bedre held med det der. På denne måde vil dine læsere altid vide når du har udgivet et nyt indlæg.

Post på Instagram(stories) og Snapchat: Instagram stories og Snapchat er virkelig gode platforme til at fremme trafikken på dine indlæg. Især Instagram i mit tilfælde. Lige så snart jeg har delt mit nye blog indlæg på Instagram og dens stories, ser jeg en tydelig forskel. Du kan jo gå live og fortælle om dit nye indlæg, eller dele et skærmbillede samt titlen, så læseren kan klikke sig over hurtigt.

Svar på læser-kommentarer: Uanset om det er på dine blogindlæg eller Instagram, så HUSK at svar dine søde, søde læsere. Det er selvfølgelig helt okay, hvis man ikke lige har tid samme dag, så kan du altid klare det dagen efter. Det er nemlig rigtigt vigtigt at få en god dialog og et stærkt tillidsbånd mellem læseren og bloggeren.

Facebook grupper er gode: Det virker altså! Der er så super monster mange Facebook grupper for bloggere derinde til at promovere ens arbejde. De er gode til at få dit blogger-indhold set og gode til at forbinde bloggere med hinanden. Bloggere har brug for andre bloggere!
Hvis jeg lige skal nævne én gruppe jeg er medlem af hedder den “Aktive bloggere” – vi hjælper hinanden med at få mere trafik til hinandens blog, ved at kommentere og læse hinandens indlæg. Det er SÅ godt! Kom og bliv medlem!

bomo-sleeveHvis I fik kigget lidt på mine fine billeder foroven, så I måske mit lækre og nye sleeve til min Macbook. Jeg har længe gået og manglet enten et cover eller et sleeve. Dette sleeve er en skøn grå farve og passer perfekt. Det er fra Bomo.dk og koster 199kr. Så bliver min computer da ikke ridset i tasken! Men de sælger en masse elektronikting såsom macbook covers/sleeves, opladere, høretelefoner osv. Med koden “simonekronborg” får I 10% rabat på deres hjemmeside! Håber indlægget kunne bruges, og I får en herlig onsdag.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Major gucci crush