Stranger Things: Premieredatoen for sæson 2 er offentliggjort!

50 questions I’ve never been asked before

img_1899

1. Hvad er din yndlingslys duft? Min yndlings yankee candle er lige nu ‘Brownie Delight’ – værelset kommer til at dufte af supersprød nybagt brownie. Årrh jeg savler, bare ved tanken om det.

2. Hvilken kvindelig berømthed ville du ønske var din søster? Selena Gomez, hun er alt for sød at se på. Og hvor har hun den skønhed fra? Så snyd.

3. Hvilken mandelig berømthed ville du ønske var din bror? Den er svær. Hmm, måske Conor Maynard, han er alt for sjov!

4. Hvor gammel tror du, at du er når du bliver gift? Nok 40 eller sådan noget, hah. Ej, ærligt ved jeg det ikke. Jeg tør ikke gætte på noget.

5. Hvor mange kontanter har du i din pung lige nu? 1.100 kr. Jeg var så heldig at finde fødselsdagspenge i min skuffe, som jeg ikke vidste jeg havde. Det er ligesom at have vundet i lotto. Det gjorde lige min dag lidt bedre, og så kan det betale sig at rydde op i sine ting. Man ved jo aldrig hvad man finder.

6. Kan du gå i split? Jeg har ikke prøvet for nylig, men sidst jeg prøvede kunne jeg ikke, nej. Desværre. Det ville ellers være sejt at blære sig med!

7. Hvor gammel var du da du lærte at cykle? Jeg gik i børnehave da jeg lærte det. Og jeg lærte det af mig selv, cool ikke? Jeg var så god til det, at jeg selv lærte min veninde at cykle i børnehaven. Så jeg var vel omkring 4-5 år? I don’t know.

8. Hvor mange oceaner har du svømmet i? Ingen. Hvis jeg fik chancen ville jeg heller ikke gøre det, har læst om så mange skrækhistorier med hajer. Det vil jeg helst ikke rode mig ud i.

9. Hvor mange lande har du været i? Lad mig lige tælle en gang. Sverige, England, Tyskland, USA, Tjekkiet og Frankrig. Det vil sige 6 lande. Nogle af landende har jeg været flere gange i. Men jeg ved godt at 6 lande ikke er særligt meget. Bare rolig jeg arbejder på det. Jeg kunne godt tænke mig at rejse en del når jeg lige får råd og tid snart (forhåbentligt). Det er mit mål. Jeg elsker at rejse, og nyder det! Det sker desværre bare ikke så ofte.

10. Er nogle i din familie i militæret? Nej, ikke hvad jeg ved af.

11. Hvad skulle din datter hedde, hvis du havde én? Jeg kan godt lide navne som; Emilia, Eleanor, Jasmin og Gabriella, men jeg ved det ikke, og det orker jeg heller ikke at tage stilling til lige nu, hah.

12. Hvad skulle din søn hedde, hvis du havde én? Samme som foroven. Jeg kan bare ikke lige komme i tanker om nogle søde drengenavne, men jeg er dog meget til engelske navne.

13. Den værste karakter du har fået i en test? Nok 00 i matematik, selvfølgelig. Hah, det er ikke min stærkeste side.

14. Hvad var din yndlings tv-serie da du var lille? Jeg elskede både Powerpuff pigerne og Dextor’s Laboratorium, er der nogle der kan huske dem? De var altså også meget gode!

15. Hvad klædte du dig ud som til Halloween da du var 8 år? Jeg tror aldrig rigtigt jeg har klædt mig ud til Halloween. Nok mest af alt fordi jeg ikke gik fra dør til dør, og tiggede om slik. Det har jeg aldrig gjort. Jeg var også bange når folk bankede på hos os i deres uhyggelige kostumer. Så jeg gemte mig altid.

16. Har du læste nogle af Harry Potter-, Hunger Games eller Twilight-bøgerne? Nej ingen af delene, faktisk. Disse serier har aldrig rigtig været noget for mig. Men jeg kunne dog godt overveje at starte på Harry Potter-bøgerne, kun fordi jeg har hørt de skulle være gode.

17. Ville du helst have en amerikansk accent eller en britisk accent? Altså jeg elsker både amerikansk og britisk. Jeg elsker bare generelt folk som snakker engelsk, det er ret cute. Men hvis jeg selv skulle have én accent, ville jeg vælge den britiske. Jeg synes den er så smadderlækker.

18. Hvem er den fjerde missede opkald på din telefon? Et nummer som jeg ikke kender. Sikkert noget marketing-halløj, de ringer hver dag – da jeg ikke gider at tage telefonen. Orker ikke at svare på deres spørgsmål.

19. Er dine bedsteforældre stadig gift? Ja, det er de vel.

20. Har du nogensinde taget karate timer? Det er lidt sjovt. Yuyitsu har jeg gået til. Det er lidt det samme. Jeg var der dog kun omkring 4 gange, for der var stortset kun drenge. Min veninde og jeg var de eneste piger, som jeg husker det. Ærligt, det var ikke for os.

21. Hvilke sko havde du på sidst? Mine Adidas Superstar.

22. Hvad er den første forlystelsespark du har været i? Tivoli, vil jeg gætte på.

23. Hvilken sprog (udover dit nuværende) ville du helst være flydende i? Engelsk for så ville jeg kunne snakke med alle. Mit engelske lige nu er ikke det mest charmerende, vil jeg godt indrømme. Udover engelsk gad jeg godt være flydende i fransk. Det er et smukt sprog!

24. Beskriv den bluse du har på lige nu. Bordeaux farvet jumper, hvor der står ‘Thank you’ på brystet. Og bag på trøjen står der ‘Thank you, have a nice day’ med blå skrift. Den er fra Urban Outfitters fra mande-afdelingen. Jeg så youtuberen Zoella have den på, og tænkte at den måtte jeg bare eje!

25. Er din far skaldet? Nej, haha.

26. Kender du nogle trillinger? Desværre ikke. Det gad jeg ellers godt. Det kunne vel være ret grineren.

27. Foretrækker du Titanic eller The Notebook? Helt klart The Notebook. Jeg har set den omkring 10 gange vil jeg tro. Det er altid en vinder i mine øjne.

28. Har du smagt indisk mad før? Ja, og for det meste er det ikke mig. Især hvis det er stærkt. Men noget indisk, kan jeg godt lide.

29. Hvad er navnet på din yndlings restaurant? Det er lidt underligt, men jeg skifter ret ofte min mening omkring yndlings-restauranter og caféer. Men lige nu er min yndlings restaurant Wagamama. Den ligger inde ved Tivoli, og er så god! Har I været der?

30. Hvilken sang lyttede du sidst til? Lights On – Live versionen af Shawn Mendes. Den er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k!

31. Hvis du kunne rejse hvorhen i verden du ville, hvor skulle det så være? Uhh, der er mange steder jeg gerne vil hen. New York, Santorini, Bali, London (igen), Toronto!

32. Hvad var det sidste du spiste? Jeg har lige spist 5 chokoladekiks. Men det er okay, det er jo weekend!

33. Hvad er dit kælenavn – hvis du har et? De fleste kalder mig bare Simone. Men da jeg var helt lille kaldte folk mig Mone, og i folkeskolen blev jeg kaldt for Simo.

34. Hvad er du allermest bange for? Dybt vand, og edderkopper. Jeg hader det.

35. Ville du helst bo på landet eller i byen? Lige nu ville jeg helst foretrække byen, da jeg elsker at omgås mennesker. Jeg kan godt lide at være der hvor det sker. Ville nok tænke det ville være lidt ensomt på landet, selvom jeg dog elsker natur og frisk luft!

36. Det sidste du gør før du lægger dig til at sove? Tjekker mine sociale medier. Twitter, Facebook, Snapchat og Instagram. Men hey, hvem gør ikke det?

37. Sover du med lyset tændt? Nej, hvis jeg gjorde det, ville jeg ikke kunne falde i søvn.

38. Spiser du morgenmad hver morgen? Jeg ville ønske at jeg gjorde. Men de fleste morgener er jeg ikke specielt sulten. Selvom jeg godt ved man siger at det er dagens vigtigste måltid. Jeg kan nu nok godt klare mig selvom jeg først spiser ‘morgenmad’ omkring kl 11.

39. Binder du altid dine snørebånd op inden du tager skoene på? Aldrig. Mine snørebånd er altid bundet, når jeg tager skoene af og på. Jeg hader at skulle binde dem op hver evig eneste gang. Det ville tage evigheder.

40. Hvad var det sidste du drak? Et glas koldt cola med isterninger. Så lækkert i denne varme.

41. Er du for det meste sent på den, for tidligt eller lige til tiden? Jeg er altid for tidligt på den. Jeg hader at komme for sent til ting. Så jeg vil hellere komme for tidligt, og vente lidt.

42. Hvilken bog læste du i sidst? Jeg har lige købt bogen ‘Read this if you want to be Instagram famous’ – og er derfor den sidste jeg læste i. Den er SÅ nice, og virkelig inspirerende hvis man gerne vil være et instagram fænomen.

43. Hvor køber du dine jeans? Altid, altid, altid og altid i Topshop. Jeg kan altid regne med Topsjop-jeansene, nemlig! Gudskelov for det. Og ellers købte jeg sidst et par jeans fra Zara.

44. Den sidste kompliment du fik? At jeg havde god stil. Det var dejligt sagt, synes jeg. Hvem bliver ikke glad for søde komplimenter?

45. Husker du normalt dine drømme om morgenen? Det svinger af og til. Dog havde jeg den dejligste drøm i foregårs – som jeg huskede om morgenen da jeg vågnede. Shawn Mendes var i den. Hyggelig drøm, hæhæ.

46. Hvilken slags te kan du godt lide? Lige nu drikker jeg en te fra Tante T, der hedder ‘Godnat te’. Den er god.

47. Hvor mange par sko ejer du lige i øjeblikket? Vi er lige flyttet, så jeg har smidt en del af mine sko ud. Men lige nu kan jeg tælle til omkring 25 par sko i mit skab. Jeg har sikkert nogle flere ude i skuret, er jeg ret sikker på.

48. Kan du lide stærkt mad? Det er an på, hvor stærkt. Hot mad med 5 røde pebere ude på etikken er ikke lige mig. Men jeg kan godt lide mild-stærk-mad, hvis der er noget der hedder det. Så længe jeg bare har et glas cola til, så skal det nok gå.

49. Kan du bedst lide dage hvor det regner eller sner? Dage hvor det sner, det ser så smukt ud, når man kigger fra vinduet af. Så hyggeligt.

50. Har du en Tumblr – og hvorfor? Ja, den kan findes lige HER. Jeg poster ofte, da den er linket direkte til min Instagram, hvor jeg poster dagligt. Jeg elsker billeder. Både at tage, men også at se billeder.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stranger Things: Premieredatoen for sæson 2 er offentliggjort!