HAPPY CANDY

6 BILLIGE OG SØDE EBAY COVERS TIL IPHONE

1. Milkshake cover – 17 kroner. 2. 100% Boys tears – 22 kroner. 3. Pink shell cover – 25 kroner. 4. Pineapple cover – 21 kroner. 5. Love dog – 13 kroner. 6. Pink boys tears bottle – 28 kroner.  

6-billige-iphone-covers-ebay

Sikke en smuk dag det er i dag, ihhh. Jeg er netop lige hjemvendt fra en helt forrygende gudstjeneste inde på Drejervej. Det giver en virkelig god start på dagen, med lidt musik og en masse visdomme ord. Jeg har lige slået benene op og sidder nu med min macbook, og ville lave dette indlæg til jer. Nemlig et indlæg med billige og søde covers til din iphone.

eBay er en SÅ fed hjemmeside, til at finde gode (og nogle gange ikke så gode, men pyt) men billige ting. Og jeg er især vild med silikone covers. Godt nok er de en smule for store til bukselommen. Men så er det godt, at der er plads i tasken eller på skrivebordet. Jeg har faktisk selv cover nr. 2, som jeg ikke har købt på eBay, men faktisk på SkinnyDip’s hjemmeside (hvor det er meget dyrere), æv æv. Jeg elsker at det er en mælkekarton, og at der står “100% boys tears” haha. Min mor så mit cover, og udbrød “sådan ét kunne jeg også godt tænke mig”, hvorefter hun bestilte det også, bare i lyserødt. Jeg kunne godt tænke mig nr. 3, det er så sødt, altså. Men jeg håber at I har en dejlig søndag, og nyder den dejlige efterårsstemning

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: Hi guys. I just got home from church at Drejervej. It gives the day a damn good start, with some music and a lot of wisdom words. I immediately took my laptop when I got home, and wanted to make this post for you. A post with cheap and cute covers for your iphone.

eBay is a REALLY good site to find great (and sometimes not so great, but never mind), but cheap stuff. And I especially like silicone covers. They might be a little big for the pockets in your pants. But it is great that there are space enough in you bag though, and on your desk. I do actually have cover no. 2, which I have not bought from eBay, but from SkinnyDip’s website. (where it is more expensive), Typical. I should have known. I love that it is a milk carton, and it says “100% boys tears” haha. My mother saw my cover, and exclaimed “I would like one too”, and then she ordered the same cover, just in pink. So funny. I would like no. 3, it is very cute. I hope you guys are having a lovely Sunday. Which cover would you like to get?

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY CANDY