Det her skal du altid gøre ved dine billeder

6 trends der hitter dette efterår!

Ihhhh hvor ville jeg bare gerne have været til alle de fashionshows der har været i de forskellige byer. Jeg har kun været til ét modeshow før, og det var det fedeste. Det er så fedt at sidde og se modeshows og finde ud af hvad der rent faktisk vil komme til at være trends i den kommende sæson. Men jeg har til gengæld fundet et par trends, som vil komme til at blive populært i efteråret. Alle trendsene er blevet vist frem ved modeshowsene, så jeg er spændt på hvad I synes.

1. Fremhævet undertøj

screen-shot-2018-03-04-at-19-09-31Jeg er ikke helt sikker på at jeg hopper med på denne trend. Men det er crop tops hvor man kan se den typiske form på en bh. Det er ligesom bare i blusen. Det er nok ikke så meget mig, men det kan jo være jeg ændre mening senere, når jeg har set folk gå i det. Det kan jo være pænt, tænker jeg.

2. Puff jakker 

screen-shot-2018-03-04-at-19-00-36Puff jakker er ikke i sig selv noget nyt. Det har jo været fremme i forholdsvis lang tid nu. Men nu bliver de altså endnu vildere og mere iøjenfaldende. Og det glæder jeg mig til at se mere til. De bliver mere oversized og farverige!

3. Rød

screen-shot-2018-03-04-at-19-04-24Rød går man aldrig galt i byen med. Men det er ikke bare rød, det er ‘bright red’, som bliver til en trend. Så til efteråret kan vi altså roligt få øje på knaldrøde items. Og jeg kunne nok godt selv hoppe med på denne bølge. Jeg elsker farven rød, og tænker at en knaldrød jakke eller kjole ville se godt ud.

4. Hot pink

screen-shot-2018-03-04-at-19-41-21Hot pink er en anden trend der vil komme. Jeg må indrømme at jeg aldrig rigtigt har ejet noget i hot pink (så vidt jeg kan huske) – Jeg synes det er meget barbie-agtigt, og det er jeg ikke så meget til, og slet ikke i tøj. Men faktisk synes jeg, at buksedragten (til højre) er ret sexet, så måske jeg falder i alligevel?

5. Pink og rød sammen

screen-shot-2018-03-04-at-19-39-00Nu har vi set at både rød og hot pink bliver en trend. Så hvorfor ikke mixe de to sammen? Farvekombinationerne pink og rød bliver virkelig også hot i år. Og jeg er sikker på, at hvis man styler det på den rigtige måde, så skal det nok se fint ud.

6. Kapper

screen-shot-2018-03-04-at-19-44-02Okay, den her trend er jeg faktisk med på. Jeg synes, at det ser mega cool ud. Kapper tror jeg faktisk også bliver helt vildt populært. Jeg er altså ret vild med kappen i midten! Wow, den gad jeg godt eje. Jeg kunne sagtens hoppe med på denne bølge!

Hvilken trend tror I at I hopper med på?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her skal du altid gøre ved dine billeder