Wednesday inspiration

9 (last minute)gaveideer til hende

1/ Ovalt spejl 2/ Natkjole 3/ Sokker 4/ Highlighter contour palette 5/ Glasvase 6/ Smykketallerken 7/ Bogstavhalskæde 8/ Hjemmesko 9/ Duftpinde

I dag er det nok sidste chance for at bestille gaver online, hvis man skal nå at modtage det inden juleaften. Derfor har jeg fundet nogle gaveidéer til søsteren/veninden eller hvem det nu måtte være. Jeg har selv købt strømperne, og jeg er blevet helt vild med dem, fordi det er glimmerstrømper! Duftpindene har jeg også, og de pifter bare et hvert rum op med en herlig duft – man aldrig bliver træt af. Jeg har heldigvis købt alle de julegaver jeg skulle købe, så jeg (næsten) bare kan slappe af nu, mangler dog bare lige at pakke dem ind. Jeg har gjort det lidt nemt for mig selv i år, og har bestilt alle gaverne på nettet, og det kan jeg virkelig anbefale. Jeg hader at gå ud og købe ting her i december hvor det vrimler med folk, og så er det jo dejligt at man en gang imellem kan gøre det lidt nemmere for sig selv! Har I fået købt alt?

Læs også: The perfect winter outfit

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday inspiration