Instagram lately

9 trænings tasker der er så nice, at du faktisk bliver motiveret til at træne

Indrømmet: Jeg er (desværre) ikke så motiveret til selv at tage ned i fitness centret og træne. På et tidspunkt i gymnasiet var jeg faktisk okay meget (synes jeg selv) i fitness – men kun på hold – sammen med dem fra min klasse. Jeg hader de dersens maskiner, men elsker til gengæld holdene. Men hvis du er pige, og elsker tasker, vil du med garanti få lyst til at træne efter du har rullet lidt længere ned i indlægget for at se nogle super søde og seje tasker, du kan have med i fitness. Jeg ved fra mig selv, at jeg får sindssygt meget motivation til at træne, hvis bare jeg har noget sødt tøj på, eller en sej vandflaske (helst dem med skrift). gym-bag-collage

1. HER2. HER3. HER4. HER5. HER6. HER7. HER8. HER9. HER

Jeg ville vælge taske nr. 1 eller 2, hvis jeg skulle bære sådan én til træningscentret. Hvilken taske ville du helst vise frem i træningscentret, eller hvor det måtte være?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately