In case you missed it

A trip to Sweden

30122700_10210824283875177_1620262907_oI går morges tog vi et lille smuttur til Malmø. Det var bare min mor, en veninde og jeg selv. Det kan vi godt lide en gang imellem, og så er det jo bare ekstra dejligt når vejret er med os. Vi tog til Emporia shoppingcenter, som er dejligt stort og har gode spise-muligheder. Jeg fik hapset nogle ret gode pieces til mig hvis jeg selv skal sige det. Der skal nok komme nogle outfit posts med det nye, men jeg skal lige have fået købt mig en god linse til kameraet først. Så I må starte med at få det skriftligt. Se de lækre køb jeg gjorde mig:

Denim nederdel – Jeg har længe gået og kigget efter en denim nederdel, da jeg synes det er ret cool om sommeren. Den har et ret fint asymmetrisk cut i bunden af nederdelen hele vejen rundt. Og det faldt jeg for. Jeg forestiller mig den med en pæn og fin bluse. Den kostede 400 kr. i BikBok.

Sort kjole – Jeg er ret vild med den her kjole, og fandt den i udsalgs-afdelingen i Hollister & Co. Den var sat ned til KUN 96 kr. Noget af et scoop! Jeg tænker, at den kan være ret cool med et par sneakers på de lidt varmere dage. Den er ligesom gennemsigtig, men har en sort tynd underkjole. Ærgrer mig lidt over, at jeg ikke også købte den i bordeaux når den var så billig. Men jeg glæder mig til at tage den i brug.

Ternede bukser – Jeg har på fornemmelsen at terner bliver meget ‘in’ dettte år. Og den er jeg med på! Jeg er ret vild med det ternede look, og disse leggings er ingen undtagelse. Og så koster de kun 179 kr. i Zara!

Hvad er jeres seneste køb? Jeg er bare lidt nysgerrig!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In case you missed it