HOW TO AVOID JETLAG

AT THE BEACH

mig ved strand

strand

heart in the sand

heart in sand

water

picnic

ved stranden

Jeg havde en super god strand-dag med min familie, fra da vi var i sommerhus for 2 dage siden. Vi valgte at lave en lille hyggelig picnic kurv, fyldt med lidt snacks, sodavand, og kortspil. Vi sad og nød den friske luft, og den sprøde udsigt! Samtidig med at vi spillede kort (en form for kortspil, jeg ikke lige husker hvad hed). Nu er jeg hjemme igen, fra Rørvig, hvilket jeg synes er helt okay, men samtidig så savner jeg lidt de rolige omgivelser, med den smukke natur, og stranden man bare lige kan gå til på 10 minutter. Jeg håber virkelig I nyder sommeren!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I had a super good beach day with my family, when we where in the cottage, two days ago. We made a nice little picnic basket, filled with snacks, soda and a card game. We sat on the beach and enjoyed the fresh air, and the beautiful view! We played a card game (I don’t remember the name of the card game), so cosy. Now I am back home from Rørvig, which I think is quite okay, but at the same time I miss the quote surroundings, with the beautiful nature and the beach which was 10 minutes walk away. I really hope you guys enjoy the summer!

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO AVOID JETLAG