Bolig drømme

Autumn/Winter collection 19 | Ideal of Sweden rabatkode (discount code)

Reklame for Ideal of Sweden

Tænk at vi allerede er halvvejs igennem September, det synes jeg godt at man kan mærke på vejret. Det både blæser, regner og har tordnet en del. Og jeg begynder at fryse mere og mere. Jeg sidder i skrivende stund med kæmpe striktrøje på, og store uldsokker. Og har lige fået anskaffet mig en super pæn (og tyk) frakke fra Vero Moda, som jeg viser jer senere. Så jeg er herre klar til de kolde måneder. Bare kom an!

Nåmen, i den forbindelse har Ideal of Sweden kommet ud med deres efterårs/vinter-kollektion for år 2019. Jeg er helt besat af de mange fine covers, og synes faktisk at denne kollektion er en af de fineste de har lavet. Jeg har mange favoritter, men dem der falder mest i min smag er Sunset Tiger, Zafari Zebra og Golden Burgundy Marble. Hvilken er din favorit?

Læs også: Bolig drømme

Hvis I er interesseret i deres covers (eller nogle af de mange andre ting de har) kan I bruge min kode, som giver 20% rabat på Idealofsweden.dk.

ID20-EM758‘ – OBS: Hvis koden udløber, og den derfor siger ‘fejl’ når I prøver at indtaste den, så endelig kommenter dette indlæg eller skriv en dm til mig på Instagram, så vil jeg med glæde lave en ny rabatkode til jer!

1. Retro Bloom 2. Midnight Terazzo 3. Sweet Blossom 4. Sunset Tiger 5. Zafari Zebra 6. Black Galaxy Marble 7. Greige Terazzo 8. Emerald Satin 9. Golden Burgundy Marble

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

 • Birgitte

  Hej Simone!
  Jeg er vild med alle de covers, og skal nu have ny telefon og vil købe en masse forskellige, men den siger fejl ved din rabatkode. Vil du lave en ny?😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Birgitte, det lyder dejligt med lidt nyt til telefonen 🙂 Rabatkoden: ID15-67196 skulle meget gerne virke 🙂 God shopping!

   Knus Simone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Simone,
  Når jeg bruger din rabatkode, står der, at den er ugyldig. Vil du lave en ny rabatkode? 🙂
  Vh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Hej Malene,

   Det kan du tro, denne rabatkode skulle meget gerne virke: ID20-UW625 ☺️

   God shopping,

   Knus Simone

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig drømme