Sådan laver du brændte mandler

Banana Joe chips | et sundt alternativ

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

p1010226Indrømmet: et par gange om ugen spiser jeg rimeligt usundt, især når jeg gerne vil have noget at snacke på, og det sker ret tit. Jeg synes selv, at jeg er ret dårlig til at købe sundt mad eller sunde snacks. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt en sund myslibar.

Men nu har jeg altså modtaget tonsvis af sunde bananchips, som forhåbentligt hjælper lidt på min ekstreme sukkertrang. Når jeg bliver lækkersulten står der nemlig bananchip i skabet og venter på mig. Hver pose indeholder nemlig to hele bananer!

p1010195 Disse Banana Joe chips fås i 5 forskellige varianter; havsalt, sriracha chili, hickory barbeque, thai sweet chili og gruyére cheese. Og må altså sige, at dem med barbeque og havsalt er mine favoritter. Chipsene forhandles i forskellige MENY-, Kvickly- og Superbrugsen-butikker, og koster 13,95 kr. De er altså gode og sunde!

p1010225

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du brændte mandler