Too faced | boss lady beauty agenda

Benefit | Complexionista palette

imageedit_13_5035211555Jeg fik faktisk denne Benefit palette i julegave, uden at have ønsket mig den. Normalt er jeg helt vild med Benefits produkter, og især indpakningen og udseendet, som de gør så meget ud af. Og det samme med denne palette. Jeg ELSKER looket, og at de har lavet denne fine illustration af en pige på forsiden.

Læs også: Too Faced | Boss lady beauty agenda review

imageedit_16_7429460402“Ready in 5….. and other lies”

Citatet ovenover er så rigtigt og så sødt, haha. Nåmen paletten indeholder concealer, contour, highlighter og bronzer. De hedder:

  • Boi-ing industrial strenght concealer i farven 01
  • Boi-ing industrial strenght concealer i farven 02
  • Hoola lite
  • Hoola
  • Watt’s up!
  • Dandelion Twinkle

Jeg bruger concealer i farven 01, da den er fin for mig. Men man kan selvfølgelig altid mikse de to, for at finde den perfekte farve til ens hud. Jeg er ret vild med ‘Hoola lite’ og ‘Hoola’, det er nok mine to yndlings fra hele paletten. Det er 2 bronzere og de er virkelig gode. Jeg vil sige, at jeg er lidt skuffet over ‘Watt’s up!’, da den slet ikke virker pigmenteret, synes jeg. Til gengæld har jeg fået en kærlighed for ‘Dandelion Twinkle’, som highlighter rigtigt godt.

imageedit_18_9409954961

Jeg kan ret godt lide, at den er så lille, så man lige kan proppe den i tasken, og fikse sig selv på turen. Og så har den et ret stort spejl i forhold til palettens størrelse, synes jeg. Benefit gør det altid godt! Har I prøvet den?

Læs også: Produkter jeg ville købe igen

imageedit_20_7866034984

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too faced | boss lady beauty agenda