Favorites list

Blå leopard printet slå-om kjole

Jeg har endelig fået anskaffet mig en af de der rigtig populære ‘slå-om-kjoler’, som jo har været populær i et stykke tid nu. Jeg fandt denne pæne blå sag fra Pieces. Den er leopard prikket, og sidder rigtig godt. Jeg kunne nok godt tænke mig flere af denne slags kjole, fordi jeg synes at snittet er rigtig pænt, så jeg overvejer lidt at lave et indlæg med en collage af ‘slå-om kjoler’, ville det være noget?

Min søster havde eksamen i onsdags, så vi valgte at købe takeaway mad fra McDonald’s, og tage ud på Sophienholm og nyde den gode udsigt udover vandet, da hun var færdig. Det er et super hyggeligt og fredeligt sted. Og så har vejret jo bare været fantastisk til det! Det kunne jeg godt vænne mig til.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites list