Blå Ralph Lauren støvler og en aftentur i skoven

saint-laurent-stoeler I aftes gik min søster, mor og jeg en hyggelig, men også lidt kold aftentur i skoven. Jeg nyder den friske luft, og gode efterårsstemning man kan se er på vej, med alle de brune og gule blade, som er ved at falde af træerne. Det eneste der ikke var det fedeste ved denne gåtur er alle de klamme myg. Og der var virkelig mange. Men jeg var iført mine super lækre blå Ralph Lauren gummistøvler, som jeg knuselsker! Jeg købte dem sidste år, og jeg er faktisk ret vild med det blå og røde sammen. Og i øvrigt var jeg også gående i mit nattøj faktisk. Det må man gerne på sådan en afslappende og rolig tirsdag, som det jo var for mig. Håber I nyder dagen, jeg vil gøre mig klar til at tage ind og se Natholdet senere i dag.

saint-laurent-booties

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion inspiration #3