Få 20 % rabat på Ideal of sweden med min rabatkode + nye covers (deres fineste nye samarbejde)

Black & white outfit

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

I går var jeg et smut inde forbi København, og det var hundekoldt kan jeg godt fortælle jer. Men jeg fik smidt jakken og skudt billede af mit nye outfit. Jeg har nemlig opdaget den her butik, der ligger inde ved Strøget. Butikken hedder Edie og ligger på Kompagnistræde. Her kan man købe tøj fra sidste års sæson, og derved få 40-70% rabat. De forhandler en masse forskellige brands, som fx. Puma, 2ndday, Custommade, Hofmann Copenhagen og mange flere. Og så har de oven i købet også mange pæne coffee-table-books (som jeg jo elsker!). Bukserne jeg har på er fra Blanche og striktrøjen er fra BasicApparel, og jeg er især blevet ellevild med bukserne, som jeg synes er mega fede! Tjek eventuelt deres webshop ud. De har dog ikke det hele på webshoppen, så jeg ville anbefale at tage ind forbi butikken, hvor udvalget er større!

Læs også: Få 20% rabat på Ideal of Sweden med min rabatkode

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 20 % rabat på Ideal of sweden med min rabatkode + nye covers (deres fineste nye samarbejde)