SCRAPBOOKING + BEING CREATIVE

BLOGGER TAG

ved-com-foran-spejl

Jeg har set de her såkaldte “blogger tags” på andre blogs, og tænkte det kunne være en lidt sjov og anderledes måde, at lære mig at kende en smule på. Læs blandt andet også dette indlæg: HER og  HER. Men jeg håber at I vil tage godt i mod dette indlæg, og stil endelig flere spørgsmål nede i kommentarfeltet, så der er mulighed for at lave sådan ét indlæg igen. God søndag derude

 1. Den sidste film jeg så: Jeg eeeeeelsker at se film, så den sidste jeg så var “mig før dig”, som min mor havde købt i går. Så vi lavede en hjemmebiograf. Mega hyggeligt. Virkelig en god film!
 2. Hvad har jeg på i øjeblikket: Sorte bukser, samt sort trøje. Lidt kedeligt, men altså.
 3. Det sidste nummer jeg lyttede til: Ærligt jeg har haft den samme sang på repeat omkring 50 gange, og det er ‘Station’ af Låpsley. Jeg hører den altid imens jeg sover, fordi den er så afslappende og rolig. Så dejligt.
 4. Det sidste jeg har spist: Jeg har lige været på MacD, så det sidste jeg spiste var en McFlurry med daim, de er altså gode!
 5. Fave can’t live without makeup: Jeg går faktisk ikke med særligt meget makeup til hverdag, da jeg ret godt kan lide et lidt naturligt look. Jeg går mest med læbeprodukter. Men lige nu er mit yndlings produkt uden tvivl min foundation fra MAC.
 6. Jeg føler mig mest lykkelig, når: Jeg har mine venner, veninder og familie omkring mig. De betyder allermest. Så når jeg er sammen med folk jeg holder af, er det dér jeg er mest lykkelig og glad.
 7. Er der én du synes er lidt sød? Ja, lidt, haha.
 8. Hvor høj er du: Det er en del måneder siden jeg sidst har målt min højde faktisk, men sidst jeg målte var jeg omkring 165.
 9. Hvad er dit yndlings sociale medie? Ingen tvivl der. Instagram. I kan finde mig på @simonekronborg, eller min private som jeg næsten lige har lavet, den hedder @simone_kronborg, der er dog intet tema. Kun random billeder fra mit liv.
 10. Hvad er din yndlings restaurant? Jeg elsker at prøve nye restauranter og caféer, og har faktisk ingen speciel yndlings. Der er dog rigtig mange jeg godt kan lide, som Wagamama, Dalle Valle, Bones, Sticks&Sushi, Letz sushi osv. Kom gerne med gode forslag til steder jeg skal prøve.
 11. Hvilket udtryk bruger du alt for meget? Nice. Jeg bruger det ALT for meget. Og det irriterer mig så meget, virkelig. Men hvad kan man erstatte det med? haha.
 12. Hvor befinder du dig lige nu og hvad laver du? Jeg sidder hjemme, i vores udestue. Med min computer, blogger samtidig med at jeg er på Facebook, og skriver med nogle venner. Yay.
 13. Hvad er baggrunden på din telefon? På min låseskærm har jeg et billede af min søster og jeg. Og på min hjemskærm har jeg bare et kedeligt marmorbillede. Ikke noget særligt, hæhæ.
 14. Hvad var din første tanke da du vågnede i morges? At jeg skulle rydde op. Ikke fordi at mit værelse var specielt rodet, men mere fordi vi skal have åbent hus på vores hus i dag. Så derfor var det min første tanke.
 15. Hvad er det sidste billede du har taget med din telefon? Et billede af min starbucks kop fyldt op med skumfiduser (der var også kakao i), siger det bare. Men ja, det var til Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCRAPBOOKING + BEING CREATIVE