Bea Åkerlund X IKEA⎪Omedelbar kollektion

Bøger der er på min ‘to read’ liste

books-im-readingNormalt er jeg lidt af en læsehest, og det har jeg været lige siden jeg var helt lille. En kop varm kakao og en god bog under tæppet forbinder jeg med hygge. Jeg har derfor samlet et par bøger som jeg har på min liste over bøger jeg skal læse. Jeg glæder mig rigtig meget til at dykke ned i dem. Her kommer de:

The 20 something guide to getting it together by Mary Traina Mary Traina fortæller step-by-step sine egne råd og erfaringer om hvordan man bliver ordentlig voksen. At man skal droppe de dårlige vaner, og gå mod sit mål, og hvordan du kommer videre i din næste fase som voksen. Bogen er en guide til hvordan man kommer igennem 20’erne. Og jeg er 22 år, så det er den perfekte bog til mig!

New York – Through a fashion eye by Meghan Hess Jeg har altid gerne ville til New York, og vi havde egentlig også talt om snart at tage dertil. Det ville jo være en god ide at få en masse tips og tricks til steder, hoteller, osv. Jeg elsker nemlig at sidde og planlægge ting at se, og adresser at besøge inden vi tager afsted. Så det ville denne bog være perfekt til! Og så er billederne altså bare fantastiske i denne bog!

How to be an overnight success by Maria Hatzistefanis Jeg har længe ledt efter en cool business bog, og har hørt en del godt om denne. Især fra andre bloggere. Og I har garanteret også set bogen på Instagram. Jeg glæder mig meget til at gå i gang med den, og høre lidt nærmere om Maria’s succes, som hun har fået ved at drømme stort og arbejde hårdt for det hun ville opnå.

Smart by Frederikke Toftsø og Sidsel Alling Denne bog havde jeg ikke hørt om før, men faldt med det samme over den da jeg så den. Den er skrevet af to bloggere og så vidste jeg bare at den skulle med mig hjem. Jeg synes, at det er spændende at høre om andre bloggeres liv, og ret inspirerende også. Den handler om at finde sin egen stil og det tøj som passer til en selv. Den lyder god efter min mening!

Hvilke bøger er på din ‘to read’ liste?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bea Åkerlund X IKEA⎪Omedelbar kollektion