Look Fantastic Beauty Box August 2017 Review⎪The Global Glamour edition

Books I am planning to buy

books-i-want-to-read

1. Bethany mota: Make your mind up: Kender I hende youtuberen Bethany Mota? Hvis I følger med i youtube-verdenen, og ikke følger hende her, går I altså glip af noget. Jeg har fulgt hende lige siden hun startede. Og nu har hun altså udgivet en bog! Hun skriver om tips lige fra kærlighed, livet og alt indimellem. Til DIY’s, opskrifter og mode. Jeg skal så meget eje denne bog, meget snart.

2. Holding up the universe: Denne bog beskæftiger sig med store emner som mobning, depression og gruppepres. De to hovedpersoner har begge vanskelige historier: Libby’s mor døde uventet og er derefter bange for at dø selv. Jack holder på en masse hemmeligheder: han har en lidelse, hans far er i bedring for kræft, og har haft en affære med en lærer på Jack’s skole. Der er tale om en masse gode budskaber, som jeg rigtigt gerne vil læse om I denne bog på et tidspunkt.

3. #Girlboss: En bog jeg har villet have i rigtigt lang tid. En #Girlboss er ansvarlig for sit eget liv. Hun får hvad hun vil, fordi hun arbejder for det. Hun fortæller om hvordan man bliver en succesfuld forretningskvinde – hvordan man bare får succes i det hele taget. At blive succesfuld handler ikke bare om, at være populær på gymnasiet eller hvor du gik i skole. Succes er mere om at stole på dine instinkter og din mavefornemmelse. Jeg har hørt sindssygt meget godt om denne bog!

4. Get the guy: Matthew Hussey som er – forholds-ekspert, matchmaker og realitystjerne fra showet ‘Ready for Love’ – afslører hemmelighederne i det mandlige sind, fundamentet for dating og hjælper med at finde kærlighed der holder til kvinderne. Han er fantastisk, og så elsker jeg coveret på bogen!

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic Beauty Box August 2017 Review⎪The Global Glamour edition