Camila Cabello: Get the look

Books | ‘Nu’ Marie Jedig

imageedit_57_8839735325Denne her bog har jeg faktisk gerne ville have i noget tid nu. Helt tilfældigt så jeg den så i Arnold Busck – 2 bøger for 100 kr – hvor den her var den ene. Så den snuppede jeg selvfølgelig. Jeg læser engang i mellem Marie Jedig’s blog, og synes hun er en ret spændende person.

Nåmen, hun giver en masse fortællinger omkring hendes barndom og opvækst. Derudover så er der også ret meget mode involveret. Hun guider nemlig med en masse inspiration og gode råd til hvordan man finder sin egen stil. Et af de bedste kapitler i bogen (ifølge mig selv) er “Maries Københavnerguide til gode måltider, kaffe, shopping og bytur”. Jeg står altid selv og mangler nye idéer eller inspiration til spisesteder osv., og synes derfor det er SÅ fedt at hun har inkluderet det i bogen.

Jeg tror vidst nok, at jeg blev færdig med hendes bog på 3 dage. Jeg blev så fanget af den, at jeg ikke ville stoppe med at læse videre. Kender I det? I kan finde hendes bog lige HER. Jeg synes, at du skal købe bogen hvis du er interesseret i mode og stil, eller bare gerne vil læse en anden bloggers bog!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camila Cabello: Get the look