GET TO KNOW ME TAG

BUDGETVENLIGE KONFIRMATIONS-KJOLER

Jeg har fundet et par budgetvenlige kjoler til dem som skal konfirmeres. Jeg får helt lyst til selv at blive konfirmeret igen, da der er sådan nogle flotte kjoler. Jeg synes selv disse kjoler er virkelig fine, og søde, og så er de endda ikke så dyre. Det gode ved de her kjoler er, at det er nogle du kan bruge igen efterfølgende, enten til en fest, eller om sommeren.
Da jeg skulle konfirmeres for et par år siden, købte jeg min i en butik der hedder Lucca, altså en rigtig konfirmationskjole-butik, og jeg har aldrig brugt min kjole siden, hvilket er ret synd, når man giver så mange penge for en kjole.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

budgetvenlige kvide konfi kjoler

Jeg er helt vild med nr. 1 & 3!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME TAG