Ugens planer

But first coffee

For nogle dage siden mødtes jeg med Trine og Mike til en kop kaffe på Cafe No. 11. Vi satte os udenfor i kulden – der var sol, men det var stadig en smule koldt. Efter to timer kunne jeg godt mærke, at mine fingre var ved at fryse til is. Men det er virkelig en hyggelig café, og man kan også sagtens sidde indenfor, hvis man har lyst til det. Men hvis man skal have billeder er lyset en del bedre udenfor 😉 Jeg vil egentlig gerne høre hvad jeres yndlings café er (mangler inspiration til nye steder)?

Men i dag skal jeg ind til København med min mor, så det skal nok blive hyggeligt. Jeg ville bare lige tjekke ind her på bloggen først – i tilfældet af at I manglede et tip til en hyggelig cafe!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens planer