SUPER NEM OG BILLIG INDRETNING MED PAPAPAPA.DK

CAFEHYGGE PÅ GRANNYS HOUSE + LIDT OM TORVEHALLERNE

img_0669
I weekenden var jeg, min søster og min mor en tur på Granny’s House som ligger i Torvehallerne. Jeg havde aldrig været der før, eller hørt om det. Grunden til det, var at vi havde fået et gavekort dertil. Det skulle selvfølgelig bruges. Caféen minder mig lidt om hjemmet i en ældre’s hus. På den gode måde. Stole, borde og diverse andre ting, er sammensat af en helt masse farver, hvilket jeg synes er ret sødt. Man bliver helt glad med så mange flotte farver. Hvorimod den cafe der ligger på Søborg Hovedgade, ser meget ældre ud. Der kan man i hvert fald ikke være i tvivl om, om man er trådt ind i nogle ældres hjem. Forstå mig ret, det virker gammeldags men på en moderne måde. Jeg er sikker på I vil give mig ret, hvis I har været der. Men altså det er en super hyggelig cafe. Vi fik ikke brugt alle vores gavekort-penge, så vi skal på Granny’s House igen på fredag. Det bliver godt. img_0637

img_0652

img_0656

Nu da vi var inde ved Torvehallerne, kunne vi ligeså godt tag et lille kig på alle de lækre sager. Man bliver altså hurtigt fristet, når man går og kigger. Det mærkede vi hurtigt, da vi købte 23 karameller fra Xocolatl, 2 te’er fra Tante Te, og en matcha mylk fra Fresh Market, alt sammen i Torvehallerne. Jeg er ikke herinde så tit, men det er nu et virkelig skønt sted. Det var en skøn dag. Hvad plejer I at købe hvis I tager til Torvehallerne? Håber Jeres onsdag er den skønneste af slagsen.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER NEM OG BILLIG INDRETNING MED PAPAPAPA.DK