Jeg elsker ...

Charming light bulbs over my bed⎪Interior idea

my-lampsSå er mine fine lamper blevet sat op over min seng. Jeg har længe set denne ‘trend’ både på tumblr og instagram omkring denne ‘pære-lampe’, som jeg selv synes er mega fed. De lamper jeg har fået op er bare fra IKEA og fåes til 89kr. Det er selvfølgelig ikke de lamper man skal købe, hvis man gerne vil have rigtigt meget lys på værelset eller stuen. Belysningen er nemlig ikke særligt stærk. Men det er jeg selv helt vild med. Jeg hader lys der går lige i øjnene, og blænder én. Så jeg synes det er ret hyggeligt med lidt mere afdæmpet belysning. Og disse lamper giver et lidt gult skær, hvilket gør det mega fedt. Jeg er selv ret tilfreds med det, og leder lige nu efter et nyt headboard til min seng, enten i hvid, beige eller lysegrå. Så tror jeg det bliver meget fint. Følg endelig min instagram hvis I kunne tænke noget inspiration: @simonekronborg

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

15 kommentarer

 • Det ser virkelig fint ud! Meget smukt og enkelt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Tak, det giver en ret hyggelig stemning 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da så fin! Jeg elsker hyggelig belysning, det gør så meget for et rum ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, det gør det virkelig. Især når man ikke så meget er til skarp belysning❤️ Det er ret fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser altså vildt godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Mange tak ELine. Det er jeg glad for du synes 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare skide godt ud! Har selv haft overvejet dem til inde i stuen – i hjørnet hvor min sofa står, men det er stort set umuligt at smide noget i loftet i min lejlighed. Det er hårdt som sten. Men finder jeg en med en boremaskine med slag i, så kunne det sagtens ske at jeg skulle anskaffe mig disse. De er så fede. 😀

  – Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Årh ja, du skal da helt sikkert finde en med en boremaskine, hvis det er det du har lyst til. Det giver en mega hyggelig stemning, og minder mig lidt om “cafe-hygge”, da de er begyndt at få dem meget i cafeer!😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så hyggeligt og flot ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Tak, det giver bare en virkelig fed stemning med disse lys❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Sikke et hyggeligt hjørne❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det godt ud! Virkelig lækre lamper, og jeg er helt vild med din billedekæde. Jeg kan nu godt lide din sengegavl i mørk som den er nu, fordi det skaber en god kontrast <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker ...