Jeg elsker ...

Charming light bulbs over my bed⎪Interior idea

my-lampsSå er mine fine lamper blevet sat op over min seng. Jeg har længe set denne ‘trend’ både på tumblr og instagram omkring denne ‘pære-lampe’, som jeg selv synes er mega fed. De lamper jeg har fået op er bare fra IKEA og fåes til 89kr. Det er selvfølgelig ikke de lamper man skal købe, hvis man gerne vil have rigtigt meget lys på værelset eller stuen. Belysningen er nemlig ikke særligt stærk. Men det er jeg selv helt vild med. Jeg hader lys der går lige i øjnene, og blænder én. Så jeg synes det er ret hyggeligt med lidt mere afdæmpet belysning. Og disse lamper giver et lidt gult skær, hvilket gør det mega fedt. Jeg er selv ret tilfreds med det, og leder lige nu efter et nyt headboard til min seng, enten i hvid, beige eller lysegrå. Så tror jeg det bliver meget fint. Følg endelig min instagram hvis I kunne tænke noget inspiration: @simonekronborg

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg elsker ...