Se mine nye og seje støvler

Christmas gifts for her

christmas-gifts-for-her-20171. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Inden vi får set os om er det lige pludselig juleaften, og det glæder jeg mig meget til. Men inden skal man jo lige have købt nogle julegaver, og jeg har dermed lavet en lille julegave guide til piger. Lidt blandede ting til forskellige priser. Prislejet varierer jo meget fra familie til familie. Jeg skal selv snart have købt julegaver til mine nærmeste, og jeg håber på at købe dem på nettet, så jeg på den måde sparer tid i stedet for at tage ud i butikkerne. Så har jeg nemlig mere tid til at spise æbleskiver og hygge med familien. Jeg er selv helt forelsket i øreringene fra Maanesten (nr. 7), og ønsker mig dem selv.

Ville det være sjovt hvis jeg også lavede en julegave guide til drenge?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine nye og seje støvler