Christmas gifts for her

Christmas gifts for him

christmas-gifts-for-him1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har i dag prøvet at samle en god ønskeliste til drenge. Ikke fordi jeg er den bedste til at finde på gaver til drenge, det er altid det sværeste efter min mening. Men jeg synes da, at jeg har fået strikket nogle gode ideer sammen. Især parfumen fra Abercrombie & fitch er fantastisk, og et ur er nu også ret fedt til drenge. Jeg skal ud af døren nu, og ind og smage lækre flødeboller til Sv. Michelsen’s åbningsevent.

Læs også: Christmas gifts for her

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas gifts for her