STUDENTERKJOLER + JUMPSUITS

COLOR RUN 2017

nanna-og-jeg-til-color-runburger-og-pomfritter-til-color-run
Jeg havde den fedeste dag i lørdags, til The Color Run. Jeg var så heldig at jeg ville få 2 billetter til løbet, hvis jeg fortalte lidt om det farverige løb på mine sociale medier. Som tak, fik jeg så 2 billetter. Color run er altid noget jeg altid gerne har villet prøve. Ikke fordi jeg elsker at løbe, men på grund af alle de mange farver man får kastet på sig. Jeg har kun set Insta-billeder af løbet, indtil i lørdags. Jeg vil nu sige, at det var over alle mine forventninger. Jeg ved ikke hvad jeg havde tænkt inden, men det overgik så meget det. Vi løb den første kilometer, og gik de resterende fire. Men det var vi altså ikke de eneste som gjorde, vil jeg lige have lov at tilføje.

Efter løbet var man altså godt sulten, så vi besluttede os for at spise noget Halifax mad. Det var super lækkert. Lige hvad man havde brug for, efter sådan et hårdt løb. Ved scenen var der også noget af en fest. Det ser så vildt ud, når alle kaster deres farvepose på én gang. Jeg ville ønske jeg havde taget et billede af det, men jeg fik det desværre kun på snap. Alt i alt var det den fedeste og sjoveste dag, jeg har haft længe. Jeg har allerede truffet en beslutning om, at jeg også skal deltage næste år! Det var en fest! Har I prøvet det?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I had the best day on Saturday for the Color Run. I was lucky enough to get 2 tickets for the race if I was telling a little about the colorful race on my social media (Facebook, Snapchat & Instagram). Thank God, I got tickets. Color run is always something I always wanted to try. Not because I love running, but because of all the many beautiful colors you get on you. I have only seen Insta-pics of the race until Saturday. And I will say that it was above all my expectations. I do not know what I thought before the race, but it was so much more wild than what i thought. My friend and I ran the first mile, and walked the remaining four. But we were not the only ones who did this.

After the race we were starving, so we decided to eat Halifax food. It was super delicious. Just what you needed after such a hard race. At the stage there was a party. I looks so freakin’ cool when everyone throws their color-bag at once. I wish I had taken a picture of it, but unfortunately I only got it on snap. All in all it was the coolest and funniest day I have had for a long time. I have already made a decision that I want to attend next year! It was a party. Have you tried it?

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook page ⎪ Snapchat: @simonekronborg

10 kommentarer

 • Dejlige billeder! Det er altid så skønt at se billeder efter Color run, med alle de fine farver! 🙂 Og lækker mad, hihi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, man bliver SÅ glad i låget af alle de mange farver! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det fedt ud! Synes det er utroligt, jeg slet ikke har hørt noget om color run i år; synes altid, det plejer at være overalt på facebook. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Haha, det har du ret i. Har heller ikke selv set eller hørt folk snakke om det på Facebook! Men det var altså en fed oplevelse! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig det og hyggeligt ud☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fest. Jeg har kun været med som hepper 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Uhhh, fedt! Bare selve stemningen er virkelig noget man bliver glad af! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Color Run er så fedt! Jeg var med sidste år, og det var også første gang for mig. Jeg syntes det var langt sjovere end forventet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja jeg er så enig som man kan være! Det er så federe end man lige tror 😀
   God dag til dig Camilla Sofie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERKJOLER + JUMPSUITS