CUTE SCHOOL SUPPLIES

COPENHAGEN TIP: WULFF OG KONSTALI

IMG_7289

Hej, jeg håber I nyder jeres tirsdag rigtig meget. Jeg synes lige, at jeg ville dele dette brunch sted med jer. Jeg er selv den type der ikke orker at lave mad, og vil derfor hellere spise ude. Og jeg elsker dette brunch sted, som hedder Wulff og Konstali, som ligger i København. Det er super lækkert mad. Deres koncept går ud på, at man selv sammensætter sin brunch, man kan derfor vælge mellem 5 stk. og 7  stk. Det er i hvert fald mit foretrukne brunch spot. Jeg bliver helt sulten efter det, når jeg sidder og skriver dette indlæg, hehe.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: Hi, I hope you are having an amazing Tuesday. I just wanted to share this brunch spot with you guys. I am the type of person who doesn’t want to cook, but would rather go out. And I really love this brunch spot, named Wulff and Konstali, placed in Copenhagen. It is super yummy. Their concept is that you are putting your brunch together by yourself. You can choose between 5 pcs. and 7 pcs. This is my ultimate favourite brunch spot, and my mouth is watering because of writing this post, hehe.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE SCHOOL SUPPLIES