Sælger stadig mit tøj via en app

Crushing on designer bags!

1. Gucci Marmont matelassé bag HER2. Louis Vuitton Pochette Metis HER3. Chloé Faye leather bag HER4. Gucci Dionysus Suede bag HER5. Gucci Dionysus Supreme bag HER6. Saint Laurent bag HER

skaermbillede-2017-09-27-kl-23-27-22Hjælp en kvinde i nød. TAK! Jeg crusher SÅ meget på lige præcis de her tasker for tiden, og er helt skudt i dem. Problemet er, at der bare er så mange virkelig seje og pæne tasker. Det er ret svært at vælge. Jeg er nemlig i den svære situation, at jeg rigtigt meget håber på at købe en (måske) af disse designer tasker inden ugen er omme. Jeg hepper nok mest på nr. 1,2, 4 og 5! Men jeg ville lige høre Jeres mening, hvilken kan I bedst lide?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger stadig mit tøj via en app