JEG ER AMBASSADØR FOR RABBLE

CUTE PINK DRESS

Dress: Boohoo HERE, Shoes: Valentino

simone lyserød kjolepink dress 2

På denne solrige dag, skal jeg i dag til min fætters konfirmation. For nogle uger siden, bestilte jeg en masse lækre kjoler hjem fra Boohoo.com, og denne lyserøde sag er blandt andet en af dem. Jeg har bestemt mig for at tage den på i dag, da jeg synes den er rigtig fin. Jeg håber I alle sammen får en rigtig dejlig dag.


ENGLISH: Today I am going to my cousins confirmation, they are very lucky with this sunny weather! A few weeks ago, I ordered a lot of cute dresses from Boohoo.com, and this pink dress is one of them. I have decided to wear it today, because I think it is really cute.
I hope you all have a wonderful day.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER AMBASSADØR FOR RABBLE