Just some selfies

De smukke og farverige blomster (fail)

Jeg ville egentlig bare lige tjekke ind her på bloggen, for at vise jer de skønne, pastelfarvede brudeslør som jeg selvfølgelig også har fået fat i. Det er nogle som jeg har købt for snart 2 ugers tid siden, hvis ikke længere. Jeg synes tit at glæden ved blomster er alt for kort, da de går hurtigt ud og dør. I hvert fald for mit vedkommende. Heldigvis kan man tørre brudeslør, hvilket jeg har gjort. Dog burde jeg måske lige klippe dem til engang (nu hvor de ser meget sprælske ud her på billederne), og ellers har jeg sprayet dem til med hårspray, da det hjælper med at bevare farven og forhindrer blomsterne at drysse. De er jo simpelthen så flotte, så min plan er at beholde dem så længe jeg overhovedet kan.

Læs også: 14 vidunderlige accessories

Blomster giver liv og glade dage, og pynter et hjem så flot. Jeg satte vasen på gulvet, så jeg kunne tage et par billeder. Men jeg har en kat som er alt for nysgerrig og elsker at spise blomster. Så det er svært for mig at have mine blomster i fred, og inden jeg fik set mig om havde han allerede hevet dem ud af vasen. Han er for cute, altså!
Nåmen, senere vil jeg prøve at hive min mor med ud for at få taget nogle billeder af mig. Jeg har nemlig købt en ny kjole og et par sko, som jeg godt kunne tænke mig at få nogle outfit billeder af. Håber I har en dejlig mandag.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just some selfies