Christmas gifts for him

Den der teddy jakke

skaermbillede-2017-12-09-kl-21-44-01Jeg har for nyligt set at den her trend er blevet populær igen. Nemlig ‘teddy bear’ jakken, som jo var fremme for nogle år tilbage. Og jeg kan altså virkelig godt forstå hvorfor den er kommet frem igen. Jeg har selv lige købt mig en af jakkerne fra H&M, og synes nu de er ret fede og lækre at have på. De varmer mere end man lige tror.

Jeg så den både i lang variant og den korte som jeg har på. Men jeg kunne virkelig også godt overveje at købe den lange. Billedet er fra min Instagram, som I kan gå ind og følge hvis I har lyst: @simonekronborg.

Hvad synes I om denne trend?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas gifts for him