Denne computertaske passer perfekt til en macbook – og som skoletaske!

Reklame // Gave fra Birkmond

taske-fra-birkmondbirkmond-taskenJeg har fået en skøn skøn pakke ind af min dør. Nemlig denne cross body messenger taske i sort, som I kan klikke Jer ind på lige HER. Jeg er så glad for den, da min macbook passer perfekt i tasken. Både MacBook, MacBook Air og MacBook Pro 13 (ikke 15) kan proppes ned i tasken. Dog synes jeg, at stroppen var lidt for lang til mig, så jeg skal lige have lavet et par ekstra huller, så den passer lidt bedre til mig. Men selve materialet af tasken er blød og olieret koskind, hvilket føles ret lækkert.

Tasken er rigtig brugbar til hverdag, og kan bruges af både mænd og kvinder. Den er lavet af kraftigt og rustikt læder, og har en nem magnet lukning. Stroppen kan justeres, efter hvor kort eller lang man vil have den. Tasken koster 595 kr.

birkmond-taskebirkmond-taske-sponsDa tasken passer til en macbook, ville den være perfekt som en skoletaske. Enten hvis du går i folkeskole, eller gymnasiet, hvor man bruger computer + der kan sagtens være plads til et par bøger også. Der er et stort rum, og et lidt mindre rum foran. Hvis jeg gik i skole nu, ville jeg nok bruge den til det. Den er nemlig let og nem at bære med sig. Og ellers er den bare god at have med hvis man skal ud at rejse.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get it girl playlist