Sunday inspiration

Det her skal du altid gøre ved dine billeder

coffeeJeg synes det er lidt sjovt at tænke tilbage på de første par indlæg jeg lavede. Man kan tydeligt se at mine billeder er blevet forbedret fra dengang til nu. Dengang vidste jeg til gengæld heller ikke særligt meget om redigering og mit kamera. Det har taget lang tid at finde ud af hvordan jeg gerne ville have mine billeder. Jeg får en del spørgsmål omkring hvad jeg gør til mine billeder, så nu får I alle svarene på hvordan jeg redigerer mine billeder før jeg poster dem på min blog. Alle begreberne er på engelsk, da jeg ikke lige ved hvad de hedder på dansk!

Exposure ⎪ Dette er en af de første ting jeg altid gør. Nemlig lysner billedet en del. Ofte kan man have fået gode billeder med dårlig belysning, og så er det altså bare meget federe at gøre billedet lysere. Dog skal man ikke gøre det for meget, så det der er på billedet går i ét med væggen.

Contrast ⎪ Bagefter giver jeg billedet lidt contrast, som giver billedet lys og mørk kontrast. Samt gør det hvide hvidere og sorte sortere, hvis det giver mening. Dog skal man passe på med ikke at give det for meget, så det kommer til at se for mørkt og dystert ud. Jeg skruer aldrig selv særligt meget op for denne på mine billeder.

Saturation ⎪ Det er altid en god ide at bruge denne funktion, da den får farverne ordentligt frem på billederne. Stadig ikke for meget, men heller ikke for lidt.

Curves ⎪ Noget jeg næsten lige har fundet ud af, er en rigtig god ting at bruge. Curves er bare niveauerne mellem skygge, mørke, lyse og highlights på dit billede. Man kan sidde og lege lidt med det og finde det perfekte til ens billede. Prøv det, hvis I ikke allerede bruger det.

Sharpen ⎪ Noget jeg altid gør ved mine billeder er, at gøre dem mere skarpe. Det er det perfekte sidste ‘touch’ til billedet. Man kan virkelig se en forskel når man gøre billedet mere skarpt.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday inspiration